Technology is anything that wasn’t around when you were born – Kay

Kompanija


Kompanija GBI je osnovan 2009 godine sa ciljem i vizijom pružanja usluga u informacionim tehnologijama. Naš iskusni tim stručnjaka, za razvoj i implementaciju informacionih sistema, spreman je da u svakom trenutku sagledaju i razumeju vaše zahteve i shodno tome ponudimo optimalna i inovativna rešenja .

Osnovni aspekt kompanije GBI su usluge u razvoju kompleksnih rešenja i integracija ICT rešenja na osnovu kvalitetnog upravljanja poslovnim procesima . Prednosti u poslovanju koje klijenti mogu očekivati od naših rešenja su

  • povećanje produktivnosti
  • bolje korišćenje resursa
  • smanjenje troškova
  • smanjenje poslovnih rizika

Korisnici naših proizvoda i usluga su male, srednje i velike kompanije iz oblasti privrede i javnog sektora. GBI podržava kompletan ciklus stvaranja vrednosti kod korisnika : od analize, dizajna i izrade studije poslovnih procesa, IT konsaltinga, projektovanja, razvoja i implementacije budućih ICT rešenja, uz primenu svetskih metodologija i visokog stepena informatičke bezbednosti i sigurnosti.

Kompanija GBI uvek stavlja akcenat na visok kvalitet usluga koje nudi svojim klijentima.

O nama


GBI je od 2010 strateški partner INFOBIP kompanije koja spaja informacione tehnologije sa telekomunikacijama.

Brojne veštine, inovacije i priznanja ove kompanije doveli su ih na sam vrh svetske GSM Asocijacije.

Proizvodi i usluge koje mogu ponuditi klijentima širom Evrope od Januara 2010 godine možemo ponuditi i na našim prostorima.