Dobrodošli u svet ZOHO, inovativne kompanije koja transformiše način na koji poslujete. Kroz širok spektar proizvoda i usluga, ZOHO vam pruža sveobuhvatna poslovna rešenja. Bez obzira da li vodite mala preduzeća ili velike korporacije, naši alati za CRM, e-poštu, projekt menadžment i druge oblasti osiguravaju da efikasno upravljate svakim aspektom poslovanja. Sa ZOHO, jednostavnost i inovacija su u samom srcu svega što radimo, omogućavajući vam da se fokusirate na rast i uspeh vašeg poslovanja. Zajedno gradimo put ka budućnosti poslovnog softvera.

ZOHO, kao sveobuhvatna kompanija za poslovni softver, nudi raznovrsnu paletu proizvoda. Neke od ključnih platformi u njihovom portfelju uključuju:

  1. ZOHO CRM: Snažan alat za upravljanje odnosima s klijentima koji pomaže u praćenju prodaje, marketinga i podrške kupcima.

  2. ZOHO Desk: Sistem podrške korisnicima koji integriše komunikaciju i pruža efikasno rešenje za rešavanje problema korisnika.

  3. ZOHO Books: Softver za računovodstvo i upravljanje finansijama koji olakšava praćenje troškova, fakturisanje i poreze.

  4. ZOHO Projects: Alat za upravljanje projektima koji omogućava timovima da efikasno sarađuju, prate zadatke i rokove.

  5. ZOHO Creator: Platforma za izradu aplikacija bez kodiranja, što omogućava prilagođavanje poslovnih aplikacija prema potrebama.

  6. ZOHO Campaigns: Alat za upravljanje marketinškim kampanjama, uključujući slanje e-pošte, praćenje angažmana i analizu rezultata.

  7. ZOHO Meeting: Rešenje za sastanke i video konferencije koje olakšava virtuelnu komunikaciju timova.

Ovi proizvodi čine samo deo šireg ekosistema ZOHO kompanije, koji je osmišljen kako bi unapredio efikasnost i produktivnost poslovanja u svim sektorima.

 

ZOHO One


ZOHO ONE je sveobuhvatna platforma koja integriše i objedinjuje sve ključne alate i aplikacije koje ZOHO nudi u jednom paketu. To je sve-u-jednom rešenje koje omogućava korisnicima da pristupe celokupnom spektru ZOHO proizvoda i usluga sa jednim jedinim nalozima.

Sadrži širok spektar alata, uključujući ZOHO CRM, ZOHO Books, ZOHO Projects, ZOHO Desk, i mnoge druge. Ova platforma omogućava preduzećima da integrišu i sinhronizuju različite aspekte poslovanja, od marketinga i prodaje do finansija i podrške korisnicima, što rezultira efikasnijim i povezanim radnim procesima.

ZOHO ONE pruža potpuniju kontrolu i jednostavan pristup svim potrebnim alatima bez potrebe za više pojedinačnih naloga. Ova sveobuhvatna platforma je posebno korisna za preduzeća koja žele pojednostaviti upravljanje softverskim rešenjima, unaprediti saradnju timova i optimizovati poslovne procese.