Kompanija GBI je osnovan 2009 godine sa ciljem i vizijom pružanja usluga u informacionim tehnologijama. Naš iskusni tim stručnjaka, za razvoj i implementaciju informacionih sistema, spreman je da u svakom trenutku sagledaju i razumeju vaše zahteve i shodno tome ponudimo optimalna i inovativna rešenja.

Rešenja

Osnovni aspekt kompanije GBI su usluge u razvoju kompleksnih rešenja i integracija ICT rešenja na osnovu kvalitetnog upravljanja poslovnim procesima . Prednosti u poslovanju koje klijenti mogu očekivati od naših rešenja su

  • povećanje produktivnosti
  • bolje korišćenje resursa
  • smanjenje troškova
  • smanjenje poslovnih rizika

Korisnici

Korisnici naših proizvoda i usluga su male, srednje i velike kompanije iz oblasti privrede i javnog sektora. GBI podržava kompletan ciklus stvaranja vrednosti kod korisnika : od analize, dizajna i izrade studije poslovnih procesa, IT konsaltinga, projektovanja, razvoja i implementacije budućih ICT rešenja, uz primenu svetskih metodologija i visokog stepena informatičke bezbednosti i sigurnosti.

Kompanija GBI uvek stavlja akcenat na visok kvalitet usluga koje nudi svojim klijentima.

15

Team members

88

Applications

769

Maintain computers

9856

Functions

Istorijat kompanije

Osnivanje (2009)

Posle 10 godina iskustva rada u raznim IT kompanijama mali tim je odlučio da udruži snage i započne sopstvenu priču. Od starta su ponuđene najsavremenije usluge u sferi digitalnog marketinga i razvoja mrežnih sistema.

(2010) Veliki projekti

Ovo je trenutak kada smo prepoznati da kvalitetom i znanjem možemo pružiti usluge ne samo manjim već i vrlo velikim sistemima. Neki od velikih imena sa kojima smo tada započeli saradnju su Phoenix Pharma – razvoj i implementacija složenog call centra, UniCredit Bank – uspostavljanje digitalnog kanala komunikacije sa klijentima, NCR – usluga postavljanja i održavanje mrežnog sistema.

Ekspanzija (2012)

U ovom periodu kompanija ubrzano raste i kavntitativno i kvalitativno kao i po obimu poslovanja. Uključen i development tim koji je zadužen za razvoj aplikacija. Spektar aktivnosti se širi, tako da možemo pružiti usluge u skoro svim aspektima IT industrije, što nam pruža mogućnost da zadovoljimo sve potrebe klijenata.

Budućnost (2020)

Spremno dočekujemo nove izazove i nove tehnologije. Konstantna ulaganja u edukaciju i praćenje novih trendova nam daju zapravo da sa optimizmom gledamo u budućnost.

(2018) Sadašnjost

Nastavlja se saradnja sa svetski renomiranim kompanijama. U portfolio se priključuju Huawei – izrada aplikacije za incentiv program, Svetska Banka – multi sajt sistem za Javna Tužilaštva Republike Srbije, FarmaLogist –  implementacija i održavanje složenog call centra. Kvalitet našeg rada prepoznaje sve širi spektar firmi.